fbpx
Opti Life Promotie Pijl
Opti Life Logo

Benieuwd geworden naar Opti Life?
Ontvang Nu Gratis 1 Kilo Opti Life!

Vraag de code op en kom naar MASSIER DIERVOEDERS in DALFSEN

Kom vandaag nog langs!

Kom naar de winkel voor een gratis proefpakket met 1kg Opti Life hondenvoeding.

Probeer het nu en ontdek of jouw hond het lekker vindt.

Wees er snel bij, want OP=OP


Vraag de code op:Verschillende smaken Opti Life

Opti Life bevat geen mais of tarwe, enkel rijst!
OPTI LIFE HONDENVOEDING IS DAAROM

10​0%
goed verteerbaar
10​0%
glutenvrij
10​0%
vitamine B
10​0%
antioxidanten

OPTI LIFE IS DE JUISTE KEUZE VOOR JOUW HOND
VOOR EEN MOOIE VACHT EN EEN GOEDE VERZORGING!


Opti Life Review


Met een roedel van 8 honden van verschillende rassen en leeftijden, vachtsoorten en (sport) doelen is het voor mij nooit makkelijk geweest om optimale voeding te vinden. De ideale droom voor een groot roedel houder als ik, is dat er een voeding is van eenzelfde merk waar alle honden het goed op doen.

 

Echter lukte me dat nooit, welk merk er geprobeerd werd, er was altijd wel een kleinigheid: één hond met aanhoudende platte stoelgang; eentje die te snel en te veel aankwam; een ander net te mager stond; of te weinig energie had voor onze trainingen of wedstrijden. Ik heb de stap gezet om Opti Life een kans te geven voor mijn roedel, waaronder 5 honden welke sporten uitoefenen op intensief niveau en 3 oudjes die sneller aankomen en wat last kregen van stramme spieren en gewrichten.


"Nu 18 maanden later kan ik en durf ik eindelijk te spreken van een enorm succes."


Mijn sporthonden staan in de beste conditie. Op zware wedstrijddagen, halen ze genoeg uit de voeding om de beste prestaties neer te zetten en hebben ook geen extreme dorst wat ik bij andere brokken echt wel wilde merken. Er gaat ook geen wedstrijd of show voorbij waar ik complimenten krijg over de vachtkwaliteit.


Mijn 3 oudjes hebben enkele maanden nodig gehad, gezien ze alle 3 iets te zwaar stonden naar mijn persoonlijk gevoel, ze staan nu op hetzelfde gewicht als toen ze zelf nog aan intensieve sport deden, dat was jaren geleden! En met hulp van Opti-joint kan

mijn 12-jarige Mechelse herder dagelijks uit de voeten en uit de mand.


Wij hoeven niets anders meer!


Sarah Daems


Next - Lexa - Oreo
itaï - Fast - Jaxx
Brego - Vala


Bikejöring/Canicross/
Mushing/Show

Review Opti Life


Doordat ik met mijn viervoeters een actieve hondensport beoefen, hebben we gekozen voor een goede, evenwichtige premium hondenvoeding.


"Mijn hond Kiona is intussen reeds 9 jaar en is nog steeds in goede conditie."


Ze staat momenteel op de Opti Life Adult Skin Care Medium, welke haar alles geeft wat ze nodig heeft qua voedingsstoffen.


Niko De Smet


 KIONA


Agility

Review Opti Life


Mijn goldens reizen mee naar nationale & internationale shows en behalen hierbij meer dan mooie resultaten.


Sedert een tiental jaar ben ik ten zeerste geïnteresseerd in de juiste voeding voor hond (en ook mens). Ik geloof sterk dat een gezonde, levenslustige, mooie hond niet enkel het resultaat is van de juiste genen, beweging & opvoeding, maar zeker ook sterk beïnvloed wordt door een juiste voeding.


Al jaren voer ik mijn honden een mix van vers vlees of vis, groenten, eieren, kruiden en fruit omdat op de markt bijna geen enkele Europese commerciële hondenvoeding aan mijn eisen voldoet.


"Ik was dan ook verheugd de samenstelling te vernemen van de nieuwe Opti Life!"


Sinds jaren durf ik mijn honden met vertrouwen terug een brok voeren. En ik moet zeggen dat ze deze prima verteren en graag lusten. Een grote stap in de goede richting!!! Bedankt!


Kathy Braekman


 GOLDEN RETRIEVERS


Breeder/Show

Review Opti Life


Ik ben hobbyfokker van Beagles gedurende vijftien jaar met honden die Kampioenstitels behaalden in diverse landen.


Deze resultaten zijn te danken aan een degelijk fokbeleid. Maar ook aan een evenwichtige voeding!


Sinds 17 jaar staan mijn honden op Versele Laga, een voeding die voldoet aan de eisen voor mij als fokker.


"Mijn honden hebben glanzende vacht en een prima conditie."


Annie Gijsemans


BEAGLES


Breeder/Show

Review Opti Life


Vandaag en morgen vertegenwoordigen we de kleuren van opti life tijdens de frisbee demo’s op Animalz in de Nekkerhallen te Mechelen!


De mensen blijven zeggen dat mijn hond er zo super uit ziet en vragen telkens welke voeding ik geef en dan zeggen wij heel erg trots iedere keer dat opti life ervoor zorgt dat ze zo goed staat en sport!


Daphné Willaert


Dog Frisbee

Opti Life voor Optimaal Gewicht
Opti Life voor Optimale Groei
Opti Life voor Optimaal GewichtOpti Life voor Optimaal Vertering
Opti Life voor Optimale Vacht
Opti Life voor Optimale Gezondheid
Opti Life is glutenvrij

WAAR KAN IK MIJN GRATIS KILO OPTI LIFE KRIJGEN?

MASSIER DIERVOEDERS

Veldweg 15

7722 TW Dalfsen
0529 48 12 71
info@massierdiervoeders.nl

Maandag tot en met Vrijdag

08:00 tot 12:15

13:15 tot 18:00

Vrijdag Koopavond

19:00 tot 21:00

Zaterdag

08:00 tot 16:00

Zondag

gesloten

Opti Life Puppy
Opti Life Adult
Opti Life Senior
Opti Life Skin Care

OPTI LIFE HONDENVOEDING

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding.


Ontdek het Opti Life gamma dat jouw hond in optimale conditie brengt. En dat zie je al snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid van jouw hond!


Opti Life = Premiumvoeding

>